Kleppendekselpakking nieuwe uitgeschoten van recht boven

Alles in en om het motorblok, oliepomp, waterpomp, brandstofpomp, carburatie, injectie, riemen, snaren, filters, slangen, uitlaat etc.

Moderators: risky, Jeetje, jan-03, Edzo, knutsul, Bert

Kleppendekselpakking nieuwe uitgeschoten van recht boven

Berichtdoor Nuri070 » 01 feb 2018, 01:38

Hallo allemaal,

Pas geleden kwam ik achter dat mijn nieuwe overgenomen peogot 207 sw van tien jaartjes oud veel olie verbruikte.

Dus een grote beurt gegeven, bij vervangen van bougies zag ik olie in de 3 bougie en aan linker zijkant zagje ook een druppeltje vanaf komen.

Dus nieuwe kleppendekselpakking gehaald eenmaal erop, nadat mijn partner de auto had gebruikt (vlak na plaatsen rubbertje)
Begon het een stofzuiger geluid te maken de fan zat overtoeren te draaien en de motor werd niet warmer als 80 en veel speling met de tempratuur.

De fan blijft draaien en houd op na een minuut of 3 4 na uitzetten auto. Begint al met starten volle toeren te draaien wel heb ik meerdere dingen gelezen op internet.

Dat de pakking eruit is geschoten laat mij veel zorgen maken. De bouten zijn eerst dichtgedraait van rechtsonder naar links toe en vandaar naar boven en naar rechts en nog iets aangedraaid met hand. Merk pakking van Vliet dus immi.

Denken jullie dat de fan geluid op zal houden als het weer opnieuw opengemaakt wordt en met hetzelfde klpndkslpakking (die nieuw was gehaald) met een beetje pasta probleem oplost.

Ik deel dit omdat men er echt wijs van wordt veel zal ik zelf niet aan hebben maar dit is waar ik nu in ben beland. Gooi het maar los wie weet red je iemand ooit die hierin beland.

Geduld is een goeje zaak ahju
Nuri070
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 01 feb 2018, 01:17

Re: Kleppendekselpakking nieuwe uitgeschoten van recht boven

Berichtdoor Nuri070 » 03 feb 2018, 14:19

Weer open gemaakt ditkeer met pasta gezet pakking tussen daarna starten bleef de probleem nog een minuut of vijf voortduuren. Uitgelezen in tussentijd was 100%ok volgens comp. We begonnen over de dealer te hebben en da fan stopte spontaan en het werkt nu als een klok. :) kleppendeksel lek als de fan blijft toeren of de olie dop of pijl staat open. Susces alsje het ooit meemaakt. Groetjuss
Nuri070
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 01 feb 2018, 01:17


Keer terug naar Motor, smeer-, koel-, brandstof- en uitlaatsysteem

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten