Pagina 1 van 1

406 Coupe uitlaat origineel... of niet

BerichtGeplaatst: 28 feb 2019, 09:49
door Rhodes
Het uitlaatgeluid van onze 406 Coupé -sinds kort in bezit- is nogal sportief. Natuurlijk is de 406 Coupé bedoeld als een sportcoupé dus dat geluid zou erbij kunnen passen... Maar het verschil met de sedan versie is nogal behoorlijk. Er is geen originele uitlaat gemonteerd. Heeft een van jullie als 406 liefhebbers hier een mening of kennis over? Bedankt!

Re: 406 Coupe uitlaat origineel... of niet

BerichtGeplaatst: 28 feb 2019, 15:16
door Nanno
Ik heb een coupe 2,2 gereden met de originele uitlaat en hoorde geen enkel verschil met de berline of de break, die ik ook heb gehad. Absoluut geen sprake van een "sportief" geluid. Dus bij jouw auto is er dus een "sport" uitlaat gemonteerd of is er een lek in het uitlaatsysteem. Als je een originele uitlaat monteert is hij normaal stil, zoals het hoort!
De 406 coupe is trouwens door Peugeot nooit als sportauto gepositioneerd. Hij gebruikt dezelfde motoren als de andere 406 modellen. De prestaties zijn ook ongeveer hetzelfde. Het dashboard is hetzelfde. Het is meer een exclusieve mooie reis-auto voor twee personen, prachtig design, een echte klassieker. Om te koesteren!