achterruitverwarming

Spannende onderwerpen als ontsteking, dynamo, bobine, bougies en andere onderdelen van het elektr(on)ische systeem.

Moderators: risky, Jeetje, jan-03, Edzo, knutsul, Bert

achterruitverwarming

Berichtdoor Malle Pietje » 31 jan 2005, 19:02

Hallo, heeft iemand enig idee wat ik met het volgende aan moet:
achterruitverwarming doet het niet met de gewone aansluitingen.
Doet het wel als ik een hulpsnoertje aanleg vanaf een 12V punt.
Oude contacten geven keurig spanning, echter niet als ik ze op de achterruit vastzet.
Oftewel, hij geeft wel spanning maar op het moment dat ik ze erop zet geven ze maar iets van 5 a 6 volt. Erg vaag.

Heeft iemand enig idee wat de oorzaak kan zijn van die spanningsval behalve een kabelbreuk bij de achterklep?
Heb ook gezocht via de zoekfunctie maar dat leverde geen zinnige info op....
Thanx!
Avatar gebruiker
Malle Pietje
 
Berichten: 333
Geregistreerd: 23 sep 2004, 13:48
Woonplaats: Den Haag

Berichtdoor Bert » 01 feb 2005, 17:11

het kan ook te maken hebben met een slecht massacontact :?:
Avatar gebruiker
Bert
 
Berichten: 1192
Geregistreerd: 25 jun 2004, 10:04
Woonplaats: Rotterdam

Berichtdoor Jeetje » 01 feb 2005, 17:24

Slechte massa zou ook mijn gok zijn! :wink:

Kan ook in de schakelaar of het relais zitten...
... it's better to burn out, than to fade away...
Avatar gebruiker
Jeetje
Moderator
 
Berichten: 4295
Geregistreerd: 09 jul 2004, 14:14
Woonplaats: Vinkeveen

Berichtdoor Malle Pietje » 02 feb 2005, 12:48

bedankt! Heb ik weer wat door te meten!
Avatar gebruiker
Malle Pietje
 
Berichten: 333
Geregistreerd: 23 sep 2004, 13:48
Woonplaats: Den Haag


Keer terug naar Elektrische en elektronische systemen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten