404 motor geen vermogen

Moderators: risky, Jeetje, jan-03

404 motor geen vermogen

Berichtdoor gerspee » 06 maart 2005, 19:06

Heb met mijn 404 uit 1973 geen vermogen dus is 100 km pu na een hele hele lange tijd bereikbaar .

Iemand een idee waardoor dit komt ?
gerspee
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 06 maart 2005, 18:45

Berichtdoor 404 » 06 maart 2005, 19:31

Iets meer informatie zou welkom zijn, er kan zoveel aan de hand zijn.
Heb je al compressie gemeten, ontsteking afgesteld, bougies nagekeken etc,
hoe lang heeft hij al weinig vermogen en is dit plotseling ontstaan?
Laatst bijgewerkt door 404 op 06 maart 2005, 20:37, in totaal 1 keer bewerkt.
404
 
Berichten: 892
Geregistreerd: 02 apr 2004, 21:14

Berichtdoor gerspee » 06 maart 2005, 19:38

hoi. Heb de punten netjes op 0.40 gezet maar geen verschil. Luchtfilter is okee en schoon . Denk dat de compressie meten inderdaad misschien aan kan geven wat er loos is als het uit motor komt . weet niet of de klacht ineens is ontstaan . Heb de 404 net een paar dagen.
gerspee
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 06 maart 2005, 18:45

Berichtdoor 404 » 06 maart 2005, 20:40

Klepspeling controleren moet je ook even doen. Weet je hoe dit gaat? Ik zou even niet rijden met de auto tot je meer weet.
404
 
Berichten: 892
Geregistreerd: 02 apr 2004, 21:14

Berichtdoor gerspee » 06 maart 2005, 22:13

heb de boekjes erbij dus moet wel lukken denk met kleppen stellen . Hou ze wel iets ruimer voor het rijden op gas neem ik aan ?

mvg Ger
gerspee
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 06 maart 2005, 18:45

Berichtdoor 404 » 07 maart 2005, 16:13

Hoeft niet, heb je wel geharde klepzittingen? Anders kan je over een paar weken weer kleppen stellen.
404
 
Berichten: 892
Geregistreerd: 02 apr 2004, 21:14


Keer terug naar 404

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast