Pagina 1 van 1

10, 11 en 12 december Vehikel

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 17:36
door Le Lion
Beste Mensen,

Er is weer een Vehikel, Veemarkthallen in Utrecht. Is er iemand die gaat dit weekend?

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 17:55
door Gilletti
Nee, die ouwe meuk interesseert me geen bal. :mrgreen:

Maarruhh, neen dus. Sla deze keer over.

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 17:58
door Le Lion
Jammer dat er op beurzen zo weinig Peugeot aanwezig is. Zou het niet mogelijk zijn om een mini-Peugeotbeurs te organiseren? Dat is voor ons Peugisten toch best interessant?

Interclassics beloofd overigens wel interessant te worden maar dat is een ander topic...

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 18:00
door Mark
Le Lion schreef:Jammer dat er op beurzen zo weinig Peugeot aanwezig is. Zou het niet mogelijk zijn om een mini-Peugeotbeurs te organiseren? Dat is voor ons Peugisten toch best interessant?

Interclassics beloofd overigens wel interessant te worden maar dat is een ander topic...

Hoezo, mini? Hoeft geen Citromobile te worden maarruh een Peugeot Expo moet toch kunnen :P (op termijn, dan).

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 18:02
door Le Lion
Het zal dan wel op een locatie moeten plaatsvinden waar voldoende ruimte en faciliteiten zijn voor een bijeenkomst.

Ik wil daain wel eens het voortouw nemen maar dan moet iedereen die toezegt ook echt komen. Alhoewel, als je interessante stand hebt komt men wel :mrgreen:

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 18:15
door Gilletti
Op zich moet zoiets te regelen zijn toch?

Als alle Wim van Boekels en zijn conculega's bij elkaar komen met leuke handel, daarnaast wat kleinere stands met mini-Peugeots en Peus-gerelateerde bladen :wink:, dan heb je mijns insziens al een heel aardige beurs.
Uiteraard wordt dat nog mooier met goed weer en veel Peugeot rijders die het met hun eigen auto opluisteren.

Mocht zoiets echt overwogen worden, dan ben ik gaarne bereid daar wat tijd in te steken hoor! :D

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 18:17
door Le Lion
Dan denk ik dat dit iets wordt om in de planning van 2005 op te nemen. Willen jullie mij tippen als je een goede/geschikte locatie weet die redelijk centraal in Nederland ligt?

Dan ga ik dit ideetje verder uitwerken.

Wordt vervolgd...

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 18:26
door Gilletti
Le Lion schreef:Dan denk ik dat dit iets wordt om in de planning van 2005 op te nemen. Willen jullie mij tippen als je een goede/geschikte locatie weet die redelijk centraal in Nederland ligt?

Dan ga ik dit ideetje verder uitwerken.

Wordt vervolgd...


Zal er over nadenken.

Misschien eerst eens polsen bij de grote handel of ze aan zoiets mee zouden doen?
Aan de hand daarvan kun je een beetje inschatten hoveel ruimte nodig is en hoe "groots" het aangepakt moet worden (binnen/buiten, entree of gratis, beurs of show, catering etc. etc.). Waarschijnlijk zal low budget begonnen moeten worden.

Zie het wel zitten eigenlijk. Afbeelding

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 18:29
door Mark
En trouwens: aan twee kanten twee kratjes (of 3 als je lang bent) opstapelen en een plank erover = toch ook al een 'stand'. :P

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 18:31
door Le Lion
Mijns inziens denk ik dat je heeeeeel low budget moet beginnen en moet investeren in een doosje wijn en een paar kaasjes. Het mooiste zou zijn als je ergen op privee terrein kon staan met een schuur/overkapping erbij. Ik ga eens polsen bij de handel. Ik denk dat je met gratis entree en tegen kostprijs betaalde koffie mit kuchen een heel eind komt, wat denk jij Gilletti?

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 18:42
door Gilletti
Le Lion schreef:Mijns inziens denk ik dat je heeeeeel low budget moet beginnen en moet investeren in een doosje wijn en een paar kaasjes. Het mooiste zou zijn als je ergen op privee terrein kon staan met een schuur/overkapping erbij. Ik ga eens polsen bij de handel. Ik denk dat je met gratis entree en tegen kostprijs betaalde koffie mit kuchen een heel eind komt, wat denk jij Gilletti?


Dat denk ik ook.

Het moet laagdrempelig zijn. Gezellig voor degenen die elkaar al kennen, maar weer niet te kneuterig zodat ook anderen het leuk vinden. Het moet ook interessant zijn voor mensen die (nog) geen Peugeot hebben.
Uiteindelijk zal een zo groot mogelijke groep enthousiast moeten worden.

Ik denk dat hier (=midden Nederlandse polder) wel wat geschikte lokaties te vinden zijn.

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 19:41
door MarcelB
Maarten,

Misschien kunnen wij daar binnenkort eens over brainstormen. Ik loop ook al een tijd met zoiets en volgens mij hebben we het daaral eens over gehad. Peugeot Experience lijkt mij een leuke locatie. De Club Auto Miniatures Peugeot doet in ieder geval mee.

gr. Marcel

BerichtGeplaatst: 10 dec 2004, 21:02
door 404
Ik ga naar Vehikel... om onderdelen te zoeken voor mijn MOTORFIETS... :o
Als ik nog Peugeot's zie maak ik foto's.
Er zijn op Vehikel veel minder auto's in vergelijking met vroeger. :roll: (niet eens zo lang geleden.)

BerichtGeplaatst: 11 dec 2004, 18:00
door Le Lion
Om eerlijk te zijn denk ik niet dat het Experience op een beurs als deze zit te wachten. Voor ons zou het op objectief terrein het meest gunstige zijn. Het leukste is een algemene garage. Ik heb al wel wat ideeen inmiddels.

BerichtGeplaatst: 12 dec 2004, 01:52
door Evert G.D
Le Lion schreef:Dan denk ik dat dit iets wordt om in de planning van 2005 op te nemen. Willen jullie mij tippen als je een goede/geschikte locatie weet die redelijk centraal in Nederland ligt?

Dan ga ik dit ideetje verder uitwerken.

Wordt vervolgd...


In mijn woonplaats (Veenendaal) heb je de Veenendaalhal. Vrij gemakkelijk bereikbaar, voldoende parkeerruimte en geen hal waar je direct in 'verdrinkt'. Eigenaar/verhuurder is de gemeente Veenendaal.
Wil ook wel mee-brainstormen hierover, lijkt me een goed idee.
Overigens is de Veemarkthal in Barneveld ook een leuke locatie met voldoende parkeerruimte, worden meer 'themabeurzen' op het gebied van auto's/tweelielers gehouden.

BerichtGeplaatst: 12 dec 2004, 09:06
door Le Lion
@Evert:

Heb jij meer gegevens/contacten bij deze locatie?

Gr. Maarten

Jawel, heb ik!

BerichtGeplaatst: 12 dec 2004, 14:19
door Evert G.D
De Veenendaalhal wordt verhuurd door de gemeente Veenendaal, rechtstreeks, zonder 'tussenpersoon'. Telefoon gemeente 0318-538911 of een mailtje naar info@veenendaal.nl met als onderwerp 'verhuur Veenendaalhal' o.i.d.

De Veemarkthal in Barneveld weet ik zo gauw geen adresgegevens van, maar het is een onderdeel van de Veluwehal daar. Staat wel in het telefoonboek of als je geluk hebt op internet. 'k Zal m'n best doen om er komende dagen ff achteraan te gaan.

Hou me ff op de hoogte als je wilt?

BerichtGeplaatst: 12 dec 2004, 18:22
door 404
Ik ben vandaag op Vehikel geweest en er waren nog minder auto's dan de vorige keer, buiten stond namelijk heel weing en al helemaal geen Peugeot's.
Binnen heb ik er vier gezien:

Een zwarte 504 uit '74, op de foto lijkt het nog heel wat, maar het was een heel vage auto met veel kleine beschadigingen, kleur niet origineel bij mijn weten, alleen Préfecture-auto's waren zwart in '74. Hij had wel bruin leer, dus misschien was het er wel één? Te koop voor 2300 euro, maar ik zou hem hebben laten staan...
Afbeelding

De andere auto's waren van garage De L'Est, zoals gebruikelijk topauto's voor dito prijzen.
Een echt helemaal perfecte 604 met 32.000 km.
Afbeelding

Verder twee dito 504 coupé's met weinig km's, één uit 1975:

Afbeelding

en één uit 1982, waarvan de eigenaresse niet wilde dat ze hem op dat moment op kwamen halen omdat het regende... :shock:

Afbeelding

Ik heb voor mijn motor een werkplaatshandboek (waar ik al maanden naar op zoek was) en een rechterspiegel gevonden, dus al met al wel een heel geslaagde beurs!
Maar autoliefhebbers kunnen deze beurs verder vergeten, volgend jaar maart is er een editie met alleen motoren en brommers, ik heb het nagevraagd en het is zo dat de interesse bij de autohandelaren heel sterk is afgenomen en het aanbod dus ook. Er is in de Veemarkthallen ook niet zoveel ruimte als in de Jaarbeurs en een toplokatie is het ook niet. jammer, maar helaas.

BerichtGeplaatst: 12 dec 2004, 18:26
door JT
Mooi, die 504 coupé 's !!

BerichtGeplaatst: 12 dec 2004, 23:03
door Le Lion
Die 604 was zeker een Franse auto gezien de blanke richtingaanwijzers. Bij origineel Hollandse 604's heb ik tot op heden alleen maar oranje gezien. Hoeveel vroegen ze voor dit exemplaar?

BerichtGeplaatst: 13 dec 2004, 06:40
door 404
Ze vragen er 9950 euro voor, maar dan heb je ook wel wat.

BerichtGeplaatst: 13 dec 2004, 20:05
door Mark
zie voor meer info www.delest.nl