Boek: Peugeot et le cyclisme

Leuk artikel of boek gelezen, komt Peugeot in een TV-programma of in een film voor, en wil je je mede-forumleden daar op wijzen? Schrijf hier je eigen tips en 'recensies'.

Moderators: risky, Maarten Deen, Gilletti, Le Lion

Boek: Peugeot et le cyclisme

Berichtdoor Peugeot Expo » 14 sep 2004, 18:52

Afbeelding

Lucien Hilger is de auteur van het franstalige boek “Peugeot et le cyclisme”, een historisch overzichtswerk over de rijke geschiedenis van de Peugeot fiets. Het boek beschrijft niet alleen de ontwikkeling van de fietsfabricage maar ook de grote prestaties in de internationale wielersport. Het Franstalige boek is zeer rijk geïllustreerd en wie het Frans niet beheerst wordt door de grote hoeveelheid uniek beeldmateriaal meteen op visuele wijze op sleeptouw genomen door de geschiedenis van Peugeot Cycles. Het gebonden boek met harde kaft telt 190 pagina’s met alle modellen, accessoires, logo’s, fietskleding, sportprestaties, Tour de France, alle Peugeot tourauto’s, folders en posters, fraai vormgegeven in woord en beeld.

Dit enige historische overzichtswerk van de Peugeot fiets wordt eenmalig en in een gelimiteerde oplage aangeboden door Peugeot Expo Magazine. Rijk geïllustreerd met uniek fotomateriaal. Dit boek is niet in de boekhandel verkrijgbaar. Dit exclusieve boekwerk is een aanwinst voor uw Peugeot-verzameling.

U kunt dit boek bestellen door via het formulier op de site www.peugeotexpomagazine.nl of de bon in Peugeot Expo Magazine 3 (verschijnt binnen 14 dagen) in te vullen EN gelijktijdig €49,95* per boek over te maken op bankrekening 16.21.52.361 t.n.v. Peugeot Expo Magazine te Zeist.

(*inclusief BTW en verzendkosten)
Avatar gebruiker
Peugeot Expo
 

Berichtdoor PEUG_FAN » 16 sep 2004, 18:33

heb hem al lang besteld :lol:
Avatar gebruiker
PEUG_FAN
 
Berichten: 351
Geregistreerd: 15 mei 2004, 20:25
Woonplaats: WOERDEN


Keer terug naar Peugeot in bladen, boeken, films en op TV

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast

cron