Polis Direct introduceert verzekering klassieke auto's

Autonieuws, met nadruk uiteraard op Peugeot.

Moderators: risky, Maarten Deen, Gilletti

Polis Direct introduceert verzekering klassieke auto's

Berichtdoor Mark » 23 mei 2005, 17:56

Polis Direct introduceert nieuwe verzekering voor klassieke auto’s

Polis Direct, een onderneming van BOVAG, biedt bezitters van klassieke auto’s ouder dan 20 jaar een nieuwe autoverzekering aan. De verzekeraar komt met dit initiatief vanwege de grote vraag hiernaar onder haar klanten. Zo biedt Polis Direct al een klassieker WA verzekering aan voor slechts 45 euro per jaar. Deze lage prijs past geheel in de strategie van Polis Direct als de voordelige verzekeraar. De klant betaalt altijd een vaste premie per jaar. Ook na schade blijft deze premie gelijk. Daarnaast is de auto ook verzekerd tijdens rallyritten en mag de klant zelf kiezen waar hij of zij de auto laat repareren.

Klassiekerverzekering en onderzoek: ‘Classic One & Only’
Frans Nijland, adjunct directeur van Polis Direct: “We werden regelmatig gevraagd wanneer we nou toch eindelijk met een verzekering voor klassiekers zouden komen. Dit is ook niet verwonderlijk, want een klassieke auto is vaak de tweede auto van het gezin. Wel zo gemakkelijk om dan de verzekeringen bij één verzekeraar onder te brengen.”

Om de nieuwe klassiekerverzekering te introduceren, is Polis Direct een landelijke online enquête gestart. Iedere rijder of liefhebber van een klassieke auto kan aan deze ludieke enquête deelnemen.
In dit onderzoek worden vragen gesteld als ‘Wanneer u een klassieke auto heeft of zou hebben, wie mag er dan absoluut niet in rijden?’, ‘Wat is de maximale afstand die u durft te rijden in een klassieke auto?’ en ‘Wat is uw mooiste belevenis met een klassieker?’ Uit de antwoorden komt per vraag uiteindelijk een zogenaamde ‘Classic One & Only’ naar voren. Dit is het meest populaire antwoord per vraag uit de enquête van klassiek Nederland. Met deelname aan de enquête zijn er leuke prijzen te winnen. Zo stelt Polis Direct pechhulp kits beschikbaar. Deze bestaat uit onder andere startkabels, een veiligheidshesje, een zaklamp en een brandstofhevel. De enquête is tot 20 juni a.s. online in te vullen op www.polisdirect.nl en www.amklassiek.nl

Polis Direct
Polis Direct is in 1995 opgericht door BOVAG en is gespecialiseerd in autoverzekeringen. Polis Direct biedt verzekeringen aan tegen een zo laag mogelijke prijs met maximale voorwaarden. In veel gevallen garandeert Polis Direct een premie die minimaal 10% lager is dan de huidige premie van de automobilist. De autoverzekering, de KM Polis, is onlangs met succes aan het verzekeringsaanbod van de verzekeraar toegevoegd. Hiermee heeft de verzekeraar zowel in binnen- als buitenland veel lof geoogst.
Avatar gebruiker
Mark
 
Berichten: 2979
Geregistreerd: 17 maart 2004, 23:16

Keer terug naar AutoNieuws

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten