Heuliez Limousine 604 (nr. 4 van 124 totaal gebouwd)

Voor het (gratis) adverteren van auto's.

Moderators: risky, Maarten Deen, Gilletti

Forumregels
In deze rubriek is het mogelijk voor particulieren om hun Peugeot te koop aan te bieden. Het plaatsen van commerciele advertenties is niet toegestaan.

* Vermeld zo duidelijk mogelijk alle relevante gegevens (type, bouwjaar, km-stand, uitvoering etc), liefst met fotos
* Lees ook de verkooptips: viewtopic.php?f=41&t=1988
* Voor het plaatsen van commercieele advertenties kan er contact opgenomen worden met de beheerders van dit forum; reclameuitingen zullen verwijderd worden.
* Vermeld ook als de auto verkocht is, dan zetten we het topic op slot
* Plaats alleen een reactie bij interesse in de aangeboden auto.

Heuliez Limousine 604 (nr. 4 van 124 totaal gebouwd)

Berichtdoor Paull en Paulla » 07 jan 2006, 20:45

Vandaag ben ik gebeld door Michel Malherbe uit Saumur (Frankrijk). Hij heeft de volgende Peugeot 6 :lol: 4’s te koop aangeboden.
Ik ken deze 6 :lol: 4's niet en heb ze niet gezien:

6 :lol: 4 Heuliez Limousine Nr 4: turbodiesel, bouwjaar 1981 met een vraagprijs van € 5000,--.
Deze limousine is indertijd in opdracht van de Peugeotfabrieken gemaakt door Heuliez (in totaal zijn er slechts 124 exemplaren van dit type gemaakt) en diende voor demonstratie/testdoeleinden (i.v.m. motorgeluid). Alle originele documentatie hiervan is aanwezig. Zoals hierboven vermeld, is het de 4e limousine door Heuliez gemaakt. De auto is 52 cm verlengd en is handgeschakeld, gebroken wit van kleur en heeft een bruin stoffen interieur. De wagen staat enige tijd stil (binnengestald) en rijdt niet (meer). Er is werk aan de carrosserie en het vinyl op het dak moet vervangen worden. De km-teller staat op ongeveer 270.000 km maar er zit een motor in die 50.000 gelopen heeft.

6 :lol: 4, bouwjaar 1978/79 TI met een perfect mooi (als nieuw) bruin lederen interieur. De auto heeft behoefte aan een likje verf en moet rijdend gemaakt worden (wellicht simpele ingreep?). Deze auto staat ook binnen gestald. Vraagprijs € 1000,--

Er valt over de prijs te onderhandelen (à débattre), zeker als beide tegelijkertijd afgenomen worden.

Jammergenoeg ben ik niet handig in het stellen van vragen met betrekking tot technische staat en dergelijke, dus ik zou zeggen pak je Franse woordenboek en bel Michel voor meer informatie over deze heerlijke reiswagen en wie weet ben je binnenkort de blije eigenaar van zo’n bijzonder fijne limousine.

Aangezien Michel geen internet heeft, heb ik geen foto. Wel heeft Michel mij gezegd dat hij een evenement van de Franse Club 604 International heeft bijgewoond met deze limousine in 2000 bij de Heuliez fabrieken te Cerizay, wellicht was daar iemand bij die jullie kennen??

Hier het telefoonnummer van Michel Malherbe die alleen Frans spreekt: 00 33 241 51 31 39

Laat maar weten wie ‘m gekocht heeft!!!

Groetjes Paulla
Avatar gebruiker
Paull en Paulla
 
Berichten: 762
Geregistreerd: 21 sep 2005, 15:42

Keer terug naar Auto's

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten